Hé Pannenkoek

Afhaalmenu

He Pannenkoek heeft ook een afhaalmenu! Bekijk hem hieronder of download hem hier

Begin uw dag goed, met een heerlijk ontbijt!

Voor mama en papa is het ook eens tijd voor vakantie. Maar ja, wie maakt nu ‘s ochtends het ontbijt klaar? De kinderen? Vast niet! Daarom bieden wij u de ideale oplossing: wij maken uw ontbijt! Zo kunt u lekker uitslapen en daarna heerlijk ontbijten.

De dag starten met een heerlijk ontbijt waar u zelf niets voor hoeft te doen, dat is toch wel hét ultieme vakantiegevoel! Schuif dan bij ons aan en geniet van ons ontbijtbuffet.
Ontmoet andere gasten en vraag ons naar de beste vakantie tips voor weer een heerlijke vakantiedag.
Voor slechts € 6,95 schuift u al bij ons aan en natuurlijk wij ruimen alles op!

Liever in uw bungalow ontbijten? Wanneer u incheckt op Strandpark Vlugtenburg ontvangt u een broodjesbestellijst of u kunt uw broodjes online bestellen via onze webshop. Op deze lijst kunt u invullen welke vers gebakken broodjes u de volgende dag rond 09:00 uur wilt ontvangen. U levert de ingevulde lijst voor 17:00 uur in bij de receptie, rekent deze af en wij doen de rest!

BBQ of Gourmet

Morgen wordt het heerlijk weer. Uw vrienden hebben aangegeven dat ze even op bezoek willen komen. Hartstikke gezellig, alleen heeft u totaal geen zin om te koken. Wij maken het gezellig, lekker en gemakkelijk voor u: bestel bij de receptie een BBQ of gourmet!

Bij uw incheck ontvangt u een BBQ-/Gourmetlijst. Indien u van een van de twee gebruik wilt maken, levert u deze 24 uur van tevoren in bij de receptie en rekent deze af. U kunt kiezen uit verscheidene mogelijkheden omtrent vlees of vis (brood en sauzen zitten erbij inbegrepen). Wij leveren de BBQ of gourmet met al het lekkers op de afgesproken tijd bij u af en u kunt met uw vrienden heerlijk genieten op uw eigen terras!

Bent u met een grote groep en heeft u geen zin in de rommel?
Kom dan gezellig BBQ ’en of gourmetten in ons Paviljoen!

 

Iets te vieren?

Bent u jarig, gaat u trouwen of heeft u gewoon zin in een feestje? Neem dan contact op met Paviljoen Hé Pannenkoek!

Paviljoen Hé Pannenkoek is een gezellige locatie, gelegen aan de duinen en op een steenworp afstand van het strand. Hé Pannenkoek is de ideale locatie voor uw feest; weer of geen weer.

Denk, indien het weer dit toelaat, bijvoorbeeld aan een gezellige BBQ op het terras. U geniet met uw gasten van een heerlijke borrel terwijl u de kleintjes kunt zien spelen in de speeltuin. Het bedienend personeel zorgt ervoor dat uw gasten niet met een leeg glas staan. Voor een lekker hapje zorgen wij natuurlijk ook!
Wanneer de poncho’s tevoorschijn moeten komen, nemen we de gasten mee naar binnen waar we binnen vrolijk verder gaan. Dit wordt een feest om nooit te vergeten!

Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden om uw feest in te vullen. Neem contact op met ons en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Gigantische buitenlucht speeltuin

De nieuwe openlucht speeltuin op Strandpark Vlugtenburg is geopend. Het is niet zomaar een speeltuin… Maar een écht speelparadijs met een gi-gan-ti-sche klimtoren. Gegarandeerd urenlang vermaak voor alle kinderen!

Openlucht Speeltuin

Het is een uitdagende en veelzijdige speeltuin met voor ieder kind wat wils. Verschillende klimautomaten en panelen zorgen voor een onvergetelijk speelavontuur. Kinderen van 2 tot 14 jaar kunnen hier naar hartenlust spelen, zonder én met beperkingen.

Groot pluspunt is ook dat het speeltuin grenst aan het restaurant Hé Pannenkoek waar de ouders heerlijk onderuitgezakt kunnen ontspannen op het terras. En wees nou eerlijk, welke ouder wil dat nou niet??!

Kerst en oud en nieuw

Openingstijden tijdens de Kerstvakantie: 

Maandag 23 dec. 10:00 tot 20:00

Dinsdag 24 dec. 10:00 tot 20:00

Woensdag 25 dec. 11:00 Kerstbrunch (opgeven verplicht)

Donderdag 26 dec. 11:00 Kerstbrunch (opgeven verplicht)

Vrijdag 27 dec. 10:00 tot 20:00

Zaterdag 28 dec. 10:00 tot 20:00

Zondag 29 dec. 10:00 tot 20:00

Maandag 30 dec. 10:00 tot 20:00

Dinsdag 31 dec. 10:00 tot 19:00 (oudejaarsborrel vanaf 15:00 met Live muziek)

Woensdag  1 jan. Gesloten

Donderdag 2 jan. 11:00 tot 20:00

 

Openingstijden

Het restaurant is dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00 uur. Tijdens vakanties en zwoele zomeravonden kan de sluitingstijd iets later worden. 

Na 27 oktober sluiten wij het restaurant voor een kleine winterstop. Met de kerst en oud en nieuw zijn we wel geopend. 

Strandpark Vlugtenburg

Reserveer nu bij hé Pannenkoek!